06/04/2006

2 minuts · 368 paraules

Convergència hauria de deixar de patrocinar aquesta autèntica banda en què Duran ha convertit Unió. Convergència hauria de deixar de ser còmplice d’aquesta baixesa, perquè el que ara tolera amb indulgència no li serà fàcil d’explicar-ho davant d’un jutge si un dia tenim problemes. Unió, tal com la coneixem avui i tal com avui està manada, no és res ni representa ningú, i si Convergència l’engegués guanyaria molts més vots dels que perdria, i sobretot ens en podríem anar a dormir amb la consciència tranquil·la.

No són temps d’abundància, i Convergència no es pot permetre de perdre el sac de vots de persones que potser votarien Mas però que se n’allunyen pel fàstic que senten pel Duran. Unió és només aquest fàstic, i si és alguna altra cosa està sepultada sota aquest fàstic i fa molts anys que és la nit i no arriba mai el Matí. Encara que sigui a la desesperada, encara que sigui per perdre el proper congrés, o l’altre, o el que ve, si hi ha a Unió algú o alguns avergonyits per la mena de dirigents que tenen, la revolta és urgent i indispensable, i hauria de sortir cada dia al diari. Abans que Unió sigui només el nus de la corbata del Duran, i moria ofegada per aquest nus. Si hi ha algú, que surti, que surti cada dia als diaris a les teles i a les ràdios i que ens faci saber a tots plegats que Unió no és només això.

No és prudent que Mas accepti que Duran sigui ministre: la maquinària de Madrid es posaria en marxa i aniríem de vergonya en vergonya. No cal ser gaire intel·ligent per imaginar-se que Duran tindrà alguna cosa més, alguna cosa més per amagar, que uns amics que es diguin Huguet i Aguiar, i només per allò en Borrell va haver de plegar i va regalar la majoria absoluta a l’Aznar. Convergència no pot estar representada a Madrid per un líder que no representa ningú ni res de bo.

De qui es parla en aquesta entrada?

© Salvador Sostres 2019

Projecte desenvolupat a Sitelabs