24/05/2018

El meu amic Víctor Terradellas

1 minuts · 245 paraules

El meu amic Víctor Terradellas ha estat detingut. No sé per què ha estat detingut. Tampoc m’interessa gaire. El que sé , i el que m’interessa, és que el Víctor Terradellas és el meu amic. No un amic, sinó el meu amic. El meu amic. I cap de les coses que diuen que ha fet, en el cas que realment les hagi fetes, podria variar aquest sentiment feliçment traçat de fa tants anys.

No només el Víctor és amic meu sinó que el veig incapaç d’haver-se enriquit fraudulentament. Ja sé que a la meva edat ja hauria d’haver après a no posar la mà al foc per ningú, però en el cas del Víctor em ve de gust exposar-me a ser considerat un ingenu.

De vegades des de la discrepància i de vegades des de la coincidència, he vist sempre el Víctor posar accents de llum en allò en què creu i també l’he vist sempre ajudnt els altres. I fins i tot ajudant molt els altres, i francament, en aquestes hores difícils per a ell, trobo a faltar algún altre article com aquest -fins on jo sé a Suïssa també funciona l’internet-sobretot de qui tanta ajuda i solidaritat reclama per a ella.

Estic trist, preocupat i espero que la detenció sigui només una retenció i que acabi aviat, sense greuges que haguem de lamentar.

© Salvador Sostres 2019

Projecte desenvolupat a Sitelabs