16/09/2016

Xavier Sala-i-Martin i el que ens ha sortit caríssim

1 minuts · 299 paraules

Catalunya Sí que es Pot diu que troba caríssim el programa que el meu amic Xavier Sala-i-Martin fa a TV3. A mi en canvi em semblen molt més cares les polítiques socials que no duen enlloc d’aquests populistes tercermundistes. Mig milió d’euros per 8 programes em sembla un cost raonable.

El que a aquest país, i a tots els països del món ens surt no car si no caríssim es l’estupidesa, la demagògia, el ressentiment, les teories econòmiques que han fracassat una vegada i una altra, i aquest profund desconeixement de l’ànima que sempre han professat els comunistes i que els ha dut ha arruinar-nos i a matar-nos. Catalunya Sí que Es Pot pertany a la ideologia que més cara li ha sortit a la Humanitat. ¿Qui no pagaria mig miló, i un milió de milions d’euros per a què el comunisme i el socialisme ens tornessin totes les vides que i tota l’alegria que ens han arrabassat?

Podemos, Podem, Catalunya Sí Que Es Pot i tota aquesta gentota que no només no renega del comunisme, sinó que en fa bandera, són un escarni per l’amor, per l’economia i per la vida.

El professor Sala explica coses que si els seus odiadors es prenguessin la molèstia d’escoltar potser no serien tan estúpids. El que el professor Sala essencialment ens explica és l’antídot contra l’imperi de la tenebra que han estat i en part encara són els tres grans socialismes de la Història -el nazi, el feixista i l’estalinista-, que ens van fer viure i morir a les fosques. 

Després de tanta maldat, i tant de patiment, potser hauríem de tenir una mica més de respecte per la llum.

© Salvador Sostres 2019

Projecte desenvolupat a Sitelabs