05/05/2010

Godó contra Laporta

2 minuts · 415 paraules

El president Laporta va denunciar a can Basté l’atac furibund i de gos rabiós que ha rebut per part d’El Mundo Deportivo. Bé, no només ha estat un atac per part d’El Mundo Deportivo sinó de tot el Grupo Godó a l’unsiò. El mateix Basté ha donat veu a tertulians que semblaven sicaris de Núñez intentant acabar amb la vida de Laporta. El tracte que l’entorn de La Vanguardia ha donat al president Laporta ha estat infame. L’han maltractat per ser catalanista, i independentista, com no podia ser d’altra manera tenint en compte la ideologia de la propietat d’aquest grup mediàtic i la del director de La Vanguardia i d’El Mundo Deportivo, petits Galinsogues camuflats.

I per cert, que surti Santi Nolla a dir que a El Mundo Deportivo no s’escriu al dictat de ningú,aixòsí que fa pixar de riure venint d’un director que li llepava elcul a Núñez a canvi d’aquelles promocions de tasses i calçotets amb l’escut del Barça. Es pot ser més indigne?

Si ara La Vanguardia li fa la campanya i la pilota a l’Artur Mas i a Convergència és perquè té l’aigua al coll i es vol assegurar que cobrarà tot el queli faci falta del proper govern de la Generalitat. Més enllà d’aquesta cojuntura, La Vanguardia és un tanc posat davant de cada esperança de llibertat de Catalunya. Amb Rac1 intenten dissimular, però fins i tot un bon patriota com en Basté ha hagut de passar, a l’hora de la veritat, per la humiliant circumstància d’haver de donar veu a personatges funestos que li han dit de tot al millor president de tots els temps que ha tingut el Barça. La Vanguardia és l’explicació de tots els defectes, de totes les limitacions de Catalunya. De per quin motiu som encara una regió d’Espanya, covarda i atracada. la Vanguardia és una cortesana de províncies que es vol fer passar per cosina de la reina però que a la Cort no la volen per la seva grolleria típicament rural i per una absoluta manca de glamour i de classe. Això és La Vanguardia. I això és el que representa per a Catalunya. Insultant el president Laporta tots aquests anys han explicitat la seva categoria moral i la seva funció com a diari i com a grup mediàtic.

De qui es parla en aquesta entrada?

© Salvador Sostres 2018

Projecte desenvolupat a Sitelabs